skip to Main Content

Huidverstrakking / Facelift

Op zoek naar een intense verbeterende behandeling zonder snijden?

Wat maakt deze behandeling zo bijzonder? Tijdens deze behandeling maken we gebruik van 3 unieke behandeltechnieken. Microneedle, BioPulse (verstrakking van gezichtsspieren) en  pure vitamine c.

Hoe werkt de behandeling?

Deze unieke behandeling is een combinatie van miconeedle (collageen inductie therapy) BioPulse Therapy (verstrakken/liften en van gezichtsspieren en ontdoen van afvalstoffen) en pure vitamine C.

Deze behandelingen versterken elkaar en zorgen voor een facelift van de gezichtshuid, versterken van de hui barrière, activeren van bloedcirculatie,  verhogen van zuurstof op cel niveau, opruimen van afvalstoffen, cel generatie, vernieuwing van collageen wat rimpels vervaagt en verminderen van littekens en (onderhuidse) ontstekingen.

Vitamine C versterkt de huid. Daarnaast stimuleert deze de aanmaak van gezond collageen, geeft deze verlichting aan rosacea en puistjes en verhelderd pigmentatie. Vitamine C is een sterk anti-oxidant wat de huid een zichtbare boost geeft en tevens uv schade beperkt en vrije radicalen neutraliseert. Tijdens de behandeling werken wij met het hoogst haalbare percentage vitamine C.

Alles op een rijtje

Deze unieke behandeling geeft jou huid een facelift zonder snijden

  • Lift, versterkt, en verstrakt de huid en gezichtspieren
  • Vernieuwd  huideigen collageen
  • Fijne lijntjes, rimpels, littekentjes zijn verleden tijd
  • Al resultaat na 1 behandeling

Tarieven

  • Huidverstrakking/Facelift €120
  • Kuur 3 behandelingen €345
Back To Top